world-news

графика игрален автомат безплатно

брой посещения пътниците туристи в Макао е нараснал с 0,8% на годишна база до 30,95 милиона през 2016 г., при това на комбинираното годишен брой на посетители с преспиване надвишава посетителите в същия ден за първи път от 10 години, съобщи Управление по туризъм на правителството на Макао (MGTO) на пресконференция в сряда.Според предварителни данни, около 28 милиона – или около 90 на сто – посетители от всички видове печалба от пазара на Голям Китай, а именно от континентален Китай, Хонконг и Тайван, което леко се е увеличил на годишна база с 0.1 на сто.Макао е взел над 20 милиона посетители от континенталната част на Китай през миналата година, при това повече от 44 на сто от тях са пристигнали от провинцията Гуандун.Броят на посетителите Айнланда, пътуващи в Макао по Индивидуална схема на посещения (IVS), достигна близо 9,56 години милиона, което представлява 46% от всички посетители на континенталната част на Китай, за да пристигнат през 2016 г., по предварителни данни MGTO графика игрален автомат безплатно. GTO, общият брой на нощни посетители през 2016 г слот машина choy sun doa.

надвишава 15,7 милиона долара, което е увеличение с 9,8 на сто в сравнение със същия период на миналата година.Нощни посетители възлиза на 50,7 на сто от общия брой на посетителите, превишаващ броя на посетителите в същия ден за първи път от десет години, каза директорът на MGTO Мария Елена де Сена Фернандес (на снимката, център).Годишните данни за броя на посетителите на нощ са били публикувани за първи път през 2008 година най-свободни слотове в тунике Мисисипи. Компанията rokerage Sanford C. Bernstein Оод в предишния коментар обяви, че тенденцията на ръст на посетителите в нощта, е положителна за бизнеса с казината на Макао, тъй като тези туристи "са смятани за по-ценни за Макао в сравнение с дневни пътници".Въпреки увеличаването на броя на посетителите, пощенски код туристически цените Макао, който отразява изменението на цените на стоките и услугите, закупени от посетителите, е намалял с 5,4% на годишна база през 2016 г., показват данните на градската служба за статистика и преброяване на населението.Това намаление е основно свързана с по-ниските цени на стаи в хотели, които са намалели с 21,2 на сто в сравнение с предходната година, съобщи статистическо бюро на 13 януари най-свободни слотове в Саут лейк Тахо. Но за казино оператори ниските цени на стаи в хотели, в средата на седмицата са компенсирани восстановившимся нарастването на приходите от мача",-се казва в публикация на анализаторите Виталия Уманского, Жен Гуна и Ян Сие във вторник.
GTO съобщи, че предварителните данни сочат, че общият брой на необработени траверси гостите в хотелите се увеличи с 14% на годишна база до рекордните повече от 12 милиона през 2016 година. Средната заетост на хотелиерските заведения през миналата година беше от 82 до 84 на сто, което представлява увеличение за една година 1-3 процентни пункта.В края На 2016 г най-свободни слотове в Сейнт Луис. в акау имало общо 113 хотелски заведения, предоставящи общо 37 634 място, с 14 на сто повече, отколкото през предходната година.В сряда г-жа Сена Фернандес заяви, че MGTO до края на тази година разработването на "Генерален план за развитие на туристическата индустрия на Макао".Планът ще обхване широка гама от теми, включително туристически продукти, маркетинг, на места предназначение и трафик на туризма. най-свободни слотове в южна Калифорния.