classic

съобщение за доходите от хазарта в данъчна декларация

Регулатори на хазарта Великобритания възнамеряват по-внимателно проучване на нови продукти за хазартни игри, като например залози за киберспорта и ролята на цифрови валути, като биткоин.Във вторник Комисията по хазарта на обединеното кралство (UKGC) публикува своя годишен доклад, в който главен изпълнителен директор на Сара Харисън, която пое кормилото на властта през миналата година, изложила предстоящите приоритети UKGC, включително и предупреждение за това, че "още една област за по-нататъшно съсредоточаване на вниманието в бъдеще ще има нови продукти и цифрови валута" съобщение за доходите от хазарта в данъчна декларация.

Въпреки че Харисън не представи никакви подробности за проблемите с цифрови валути UKGC, тя каза, че някои "разполага с възможности за представяне на въпросите за регулиране и защита на играчите" отчети за загуби в хазарта срещу печалби. В допълнение към пазари за залагане на някои реални пари, Харисън избрал "търговия внутриигровыми предмети, които размива границата между хазарта и социални игри". Харисън каза, че UKGC ще да си взаимодействат със заинтересованите страни, за да се сведе до минимум рисковете, които тези нови продукти са на "особено за децата и младежта". Залози за скинове в последните седмици са придобили лоша репутация след разоблачений за това, че звездите киберспорта публично продвигали сайтове за залагания, не се разкрива своите права на собственост върху същите сайтове.Други сайтове са обвинени в подправяне на резултатите на залозите за скинове, спонсорирани играчи, за да се даде на други играчи илюзията за по-високи залози за победа.Последвалите за тези последици са принудили компанията Valve Corp, разработчик на популярния името на CounterStrike: Global Offensive, предупреди сайтове на трети страни за това, че те не са били третирани на пазара на Valve Steam, след което платформа за стрийминг на видео Twitch предупреди своите потребители не излъчват съдържание, твърди директива Valve. Valve също се сблъсква с колективни дела на родителите, които твърдят, че компанията на малкото, което е направила, за да попречи на децата да участват в залагания върху кожата.В по-положителни новини киберспорта, лицензирана в обединеното кралство оператор залагане на някои реални пари Unikrn се съгласи да предостави зона киберспорта 18+ предстоящата игра фестивала Resonate-Total, която ще започне на 29-ти юли в SECC Глазгоу отчети за загуби в хазартни игри по график и.

Unikrn казва, че в зоната ще бъде специален бар на мецанина, изпълнения на професионалисти киберспорта и ваучер за регистрация за "развлечения стриктно 18+" отчитане на выигрышах в казино за данъци. Главен изпълнителен директор Unikrn Рахул Съд заяви, че е "много щастлив" обединят усилията си с Resonate, което е", споделя една и съща страст към игрите и киберспорту, че и ние". Като се има предвид скорошната вълна от лоши вестници, Съдът се опитах да се подчертае, че му украшение е бил "най-регулируем киберспортом в света" site-uri poker licentiate in romania. Ще Получите последните новини за хазартни игри от Келвин Эйра sites de poker com залата diarios.