gambling-news

texas holdem poker scratch ticket

Една от частите на най-големия синтез, която удари индустрията за онлайн гемблинга в продължение на много години, публикува своите окончателни резултати за цялата година, преди сливането да приключи следващата седмица.Австрийската игрална компания bwin " днес публикува резултатите си за четвъртото тримесечие на 2010 г. и за цялата година, които са смесени за производството на гигантски хазарт.През q4 на всички ключови финансови показатели са намалели в сравнение с предходната година.Чиста детска приходите са намалели с 6,1% от 109,8 млн texas holdem poker scratch ticket. евро до 103,1 млн texas holdem poker send chips.

евро, брутната детска приходите (GGR) е намалял с 1,6% от 132,9 милиона евро до 130,8 милиона евро, а общите приходи е намалял с 8,3% от 125,4 млн. евро до 115 милиона евро.Това означава, че резултат след облагане с данъци възлиза на 5,2 милиарда евро, което е със 73% по-малко на индекса на 19,3 милиарда евро през 2009 година texas holdem poker sell chips.

Причините за това варират от това, че на GGR влияние на по-нисък марж на спортни залагания и конкуренция в сектора на покер, до най-големите разходи, които влияят на EBITDA, и в резултат след облагане с данъци е станало сливане с PartyGaming и регулиране в Европа.Залозите в тази игра и мобилен сегмент са две места,в които bwin наистина гледах някакъв растеж.Що се отнася до мобилни устройства, а броят на активните потребители е удвоил, а успехът на приложения за iPhone и Android означаваше, че GGR е нараснал с 66% на годишна база през 4 тримесечие texas holdem poker short deck. Размер на залозите в реално време, е нараснал с 16.8% на годишна база, а обемът преди мача на залагане също се е увеличил на 16%.Резултати за цялата година са били по-оптимистично настроени за фирмата, но EBITDA все още е намалял с 29,5% до 73 милиона евро в сравнение с общия индекс за предходната година в размер на €102.2 m.

It това означава резултат след облагане с данъци в размер на 13,9 млн. евро, с 69,9% по-малко, отколкото през миналата година, - 46,3 млн.
евро, и само показва, колко скъпо предприятието става сливане с PartyGaming.Резултатите са подобни на торбичка Забавление.Някои от тях са ви харесват, но може да срещнете твърде много кафе по ваш вкус.Ще Получите последните новини за хазартни игри от Келвин Эйра законната възраст за хазарта в Аризона.