articles

топ 10 на най-добрите казина в света

"Когато мислиш така, има смисъл да си намеря работа, където става въпрос само за заработването на пари.Много хора, които искат да направят много добри неща в тази планета, може би работят за модерна и помагат на организациите, но не печелят много пари.Това може да бъде загуба на капацитета им, защото те биха могли да печелят повече пари, без да прави нещо друго, което може да се използва с голям ефект.Тогава у вас има хора, които печелят големи суми пари, но не искат да ги дават топ 10 на най-добрите казина в света. Тъй като това се е проявило в живота си?Имаше ли с теб големи неща в и извън покера? "Сега животът ми си върви много добре.Имам по-голяма мотивация и удоволствие от правенето на тези неща, отколкото когато и да било.Повече за мен няма нищо тежки или трудно.В тези дни всичко ми се дава много по-лесно" .
Значи вярвате в рамките на философията, според която вашето щастие по някакъв начин свързани с вашата щедрост? "Да, аз мисля така.Щастието, което аз изпитвам, и вдъхновяваща мотивация са огромни.Всеки достига до това, че започва да се чуди какво прави той и защо?Когато започнете да се задават такъв тип въпроси и да разберем отговорите, толкова повече мотивация ще получите, давайки" jf oltmans het slot loevestein. Какво ще кажете на хората, които не вярват, че са спечелили достатъчно пари, за да даде на другите? "Всеки, който слуша това, от това, което обичам да наричам" първия свят.Почти всички влизат в топ-10% от населението на света, и проблемите, пред които те са изправени пред много малки в сравнение с проблеми, с които се сблъскват някои хора в третия свят слот машина jewels of india.

Ви учи на благотворителност, когато сте били? "Това не е нещо, което съм научил у дома, и рядко се случва, че хората учат на това при своите родители.Надявам се да стане част от тези промени за в бъдеще" слот машина jewels 4 all онлайн. Ще Получите последните новини за хазартни игри от Келвин Эйра слот машина jewels of the night. "Първата благотворителна организация, с която работя, се занимава с намаляването на страданията на момента и това е инициатива за борба с шистосомозом с много добра стойност на долара и страданието, които да се намали, а втората-да се опита да принуди студентите в университета дари част от приходите си в бъдеще, и това е направено с помощта на ефективно алтруизъм изберете стойността на покер. Били ли сте морални проблеми с това, да бъде играч на покер, преди да са станали ефективни альтруистом? "Първо, това не е проблем.Бях млад и за нищо не се грижи, така че аз просто се радваше на живота, но след няколко години, когато ще имате достатъчно пари, за да направите вашия начин на живот не се е променила от победи и загуби – че за мен е вярно, тогава вие питате: "За какво го правя?' Има по-голям банкрол няма смисъл.Ако аз просто искам да живея на плажа, не мога просто да се премести в Тайланд и живеят много лесно, така че за какво живея?Имам нужда от друга мотивация от парите, защото за мен това просто не е толкова важно" зона размери слота подборщика 15.