experts-choice

какви са игрални автомати носят най-голямата печалба

Виртуална футболна игра, работи в партньорство с Eurobet Италия, февруари 2019 г какви са игрални автомати носят най-голямата печалба. – Специализиран доставчик на виртуални игри Kiron Interactive в партньорство с Highlight Games стартира уникална виртуална видеофутбольную игра Highlight "ФУТБОЛ" ™ е водещ оператор на Eurobet.Новият продукт е на разположение на оператора като във формат на лигата, така и във формат от един мач и той е бил представен на 850 търговски обекти Eurobet в цяла Италия през сертифицированную ADM платформа Кирона.Италианската версия на SOCCERBET™ е разработен ексклузивно партньорство с игри Highlight и включва архивни кадри от Серия А.

Продукт е бил одобрен италиански надзорният орган Agenzia della Dogande e dei Monopoli.През последните пет години Кирон засили позициите си в Италия, предоставяне на съдържанието си водещ на операторите в страната.Стивън Спаринос, главен изпълнителен директор на Kiron Interactive, заяви: "Компанията Kiron е разработила отлично родословие на италианския пазар, особено с нашите виртуални състезателни игри, които се считат за водещи на игрите оператори на пазара. "Нашето партньорство с Highlight Games ни позволява да засили нашите позиции на пазара, която обединява най-добрите в областта на платформи, технологии и иновации в обслужването на този луд футболен пазар с помощта на уникален футболен предложения "Залог на най-ярките моменти". SOCCERBET™, със сигурност ще се окаже популярна сред играчи в цялата страна.

"Способността на Eurobet обхваща играчи чрез своите 850 търговски обекти означава, че повече хора, отколкото когато и да било, могат да се насладят на продукти Кирона, и ние не можем да бъдем по-щастливи". Карло Ди Майо, директор на спортно книги Eurobet, добави: "Ние имаме много фенове на футбола сред нашите играчи и ние знаем, че нашият последен на старта на футболния клуб много ги ще.

"Във футбола™ представени основни моменти от игри в Серия А, включително и на най-популярните отбори в Италия.Ние сме щастливи, че работим заедно с тези уважавани представители на бранша, като Кирон, и отделяме специално внимание доставка SOCCERBET™ на нашите клиенти" че слот машини произвеждат за техните собственици. За Компанията: Kiron Interactive, основана през 2001 г., е водещ доставчик на виртуални игри и игрови системи за световната игралната индустрия.Виртуални игрални продукти Kiron са успешно въведени в редица платформи за разпространение, включително Интернет, мобилни устройства, сателитни предавания и среда, мрежа WAN/LAN и слот машини.С помощта на най-новата анимация и доказани игрални системи, решения Kiron са станали лидери в своята област.За КОМПАНИЯТА EUROBET ITALIA SRL Компанията Eurobet Italia Srl е част от GVC Холдингс " АД, и притежава повече от 850 букмекерскими конторами в цяла Италия, а също и един от най-популярните уеб сайтове за залагане и игра в италианската хазартната индустрия jeux roulette en ligne avis.
Eurobet е роден през 1995 година и е един от първите букмейкъри, които са онлайн залаганията.През 1999 година, Coral (трета букмейкърска кантора Великобритания в този момент) приключи придобиването на Eurobet, а след това сливане с Гала и фондация GalaCoral Group през 2005 година jeux рулетка casino en ligne. Исторически синтез на Ladbrokes и GalaCoral през 2016 г., създаде най-важна букмекерскую и печеливша компания в обединеното кралство (LadbrokesCoral Group).През 2018 година GVC Holdings приключи усвояването на Ladbrokes Coral, създавайки една от най-големите в света на хазарта групи.Днес Eurobet е един от пазарните лидери в производството на залаганията и игрите в Италия, благодарение на широката гама от продукти, както онлайн, така и офлайн, с особен акцент върху иновациите и отговорни слот оферти.Ще Получите последните новини за хазартни игри от Келвин Эйра.