popular-news

Джеръми спира да играе хазартни игри

Всички ние създаваме историята, които ни пречат да постигне по-голямо...разкажи ми една от своите? "Когато бях в гимназията, в някакъв момент аз бях бунтар без причина.Не съм ходил на училище, а после родителите ми ме изпратиха в частно училище, и това променило всичко за мен.Предполагам, че ми беше лесно да притежават, и аз впутался в някои неща, които не ми трябва да направи.Обаче аз, извлечени от този урок.Днес аз марширую в ритъма на собствения си барабан.Днес, когато се чувствам натиск от страна на външни гласове, аз прислушиваюсь към собствените си и правя това, което е правилно за мен". "Аз съм много отговорен.Аз много сериозно се отнасям към покера.Лесно затънал в пиянство, дефекти и в това, как сте распоряжаешься парите си, така че аз винаги се отнасям към всичко много сериозно, за да не ме влачеше надолу поради тези неща" Джеръми спира да играе хазартни игри.

Дали Дейви сяда в непосредствена близост до с Мария Хо, за да разкаже за новия си телевизионно шоу Poker Night: Турне и да научат повече за живота на една от настоящите звезди на покера.Мария Хо в голяма степен облизала бляскава страна на покер.С повече от 1,6 милиона щатски долара приходи от живи турнири, разпределени за всички видове покер, тя е също до голяма степен са усвоили играта.И така, какво още трябва да се оближе?Мария Хо - не просто фантастичен играч.Мария Хо-това е марка, с много видими и успешен.През последните две години тя выкрикивала събития в Heartland Poker Tour (ръчни транспалетни колички).Тази седмица тя обяви за промяна на такт.Тя ще напусне ръчни транспалетни колички, за да се съсредоточи върху новото телевизионно шоу под името Poker Night: Обиколка.Хванах Хо, за да говори за новия си начинание и да видим дали ще мога да свали няколко пласта и разберете това, което прави тази невероятна млада жена тиктака.Ето какво исках да кажа.Не можете ли да ни кажете ми малко повече за новия си проект: Poker Night: Обиколка? "Това е идеалното време, за да привлече към играта повече хора, които не са запознати с покера.Този проект е предназначен за това.Кросоувър-това е стил на живот.Хората, които не разбират тази игра, все още очаровани от това как живеят покер играчи: това е много бляскав, пътуват много и превеждат много пари на пет минути. Ако да, то какви са те? "Моите родители са самостоятелни предприемачи.Винаги съм възпитан със силна работна етика и предприемачески ум.Аз винаги мисля за възможности за бизнес, но вниманието ми сместилось на печеливша организация, която връща парите на другите.Харесва ми, например, е модел на TOMS.Движейки се напред, за мен ще бъде важно, че във всичко, което правя, е голямо благотворително участие" състоянието на Джеръми Кауфман в покера. Как изглежда светът за вас? "Наистина е трудно да гледам новини и да чета за всичко, което се случва, особено извън САЩ.Разбирате ли, като ви късмет да се роди при определени обстоятелства.Така че има малко отчаяние.По-рано бях претоварени от всички, но аз разбрах, че ти не трябва да излиза и да променят света.Ако сте в съзнание на местно ниво, че има начини да инвестират времето си в подобряване на живота на хората, това е достатъчно.Започнете с малки, и вие ще бъдете изненадани колко много промени можете да направите" жером коммандер казино barriere Тулуза. "Понякога сме толкова въвлечени в собствения си свят, че не обръщаме внимание на това, което се случва около нас.Ако ние отделя повече време и внимание на другите, ние може да донесе много повече ползи" покер pkv чрез импулс без прекъсване.

Наречете ме някои основни причини, поради които сте били толкова успешни в живота си? "Аз съм много решителен и упорит.Колкото повече някой казва, че не мога да направя нещо, толкова повече искам да се докаже, че те са грешни.Отчасти затова аз избрах покер като кариера.Като жена, когато започвах преди 10 години ни е толкова малко.Харесва ми да приемат предизвикателствата, които ме смятат за загубеняк или в малцинство покер pkv pulsa без силует. "Много покер телевизионно шоу не успя да отрази елемент начин на живот.Това е нещо, което се опитваме да направим.Ние все още искаме да се докаже, колко е голяма тази игра.Ще има елементи на стратегията и обхвата на някои ръце, но това не е наш основен фокус покер pkv чрез pulsa indosat.
Къде можем да очакваме да видим на шоуто? "Това ще бъде излъчено в телевизионна мрежа, но ние все още не е в състояние да кажете нещо повече за това".