popular

seminole hard rock тампа зарове

общата сума за компенсация възлиза на малко по-8,20 милиона щатски долара, в сравнение с близо 10,09 милиона щатски долара през предходната година.В пълномощното riday на групата е отбелязано, че през февруари 2017 г. "на базата на постигане на компанията 95,1 на сто от планираното показателя EBITDA за девет месеца [печалба преди лихви, данъци, обезценяване и амортизация]" г-н Голдштейну бе присъдена награда в размер на малко над 3,23 млн seminole hard rock тампа зарове.

долара за резултатите от 2016 година.Според исковата молба, той не е получавал никакви субсидии на акции за тази година.lso в публикувано в петък регулаторния документ на групата съобщава, че Патрик dumont airport – зет на председателя на дружеството Шелдън Адельсона-и който се присъедини към списъка на определените длъжностни лица за възнаграждения на ръководителите на фирмата през 2016 г. като изпълнителен вицепрезидент и главен финансов директор, имал общ пакет от компенсации по-висока от тази на г – н Голдштейна в годината, в 8,92 милиона щатски долара.Пакет г-на Дюмона заедно с награди за опции за акции в размер на 6,55 млн. щатски долара.Георге Танасиевич, главен изпълнителен директор и президент на базираната в сингапур компания Marina Bay Sands, както и управляващ директор на групата на световната развитие, се присъединиха към названному списъка през 2016 г., с обща възвърна малко по-2,03 млн seminole hard rock тампа игра на ерата на. щатски долара.собствен пакет обезщетение r Adelson нараства с 4,2% в сравнение със същия период на миналата година и възлизат на малко по-12,71 милиона щатски долара с почти 12,19 милиона щатски долара година по-рано.Възнаграждението включва почти 3,43 милиона щатски долара за осигуряване на безопасността на г-н Адельсона и най-близките си роднини.Обезщетение по план за стимулиране, без участие в акционерния капитал Адельсона през 2016 г seminole hard rock тампа покер блог. е спаднал с 9,4%, до почти 4,34 милиона щатски долара, в сравнение с близо 4,79 милиона щатски долара през 2015 година казино Сан Мануел сан Бернардино в Калифорния.

Но неговият пакет от акции през 2016 година включва акции със справедлива стойност към датата на предоставяне почти 1,82 милиона щатски долара, с 47,9% повече, отколкото почти 1,23 милиона щатски долара за такива опции в пакета на г-н Адельсона за 2015 година..